Contact en wachttijd

Reitsma & Van Wieren, Psychologen


Algemeen Telefoonnummer: 0511 453 898

Hoofdlocatie en postadres:
Eyso de Wendtstraat 5
9291 ES Kollum

KvK: 01157561
Bank: NL 18 RABO 0 333 353 714

Op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 18.00 uur. 
Telefonische spreekuren: dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.45 tot 9.30 uur.
Voor spoedeisende klachten of vragen dient u contact te leggen met uw huisarts of (buiten kantoortijden) met  Dokterswacht Friesland.

Wachttijd: er is op dit moment een aanmeldingenstop. U kunt zich dus helaas niet bij ons aanmelden voor een psychologische behandeling binnen de GB-GGZ. Aanmeldingen van cliënten met chronische pijn of behandelingen voor (ex-)kankerpatiënten kunnen wel doorgaan.

U kunt contact opnemen uw zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

Laatste update wachttijd: 30-04-2020

Het maken van een afspraak:

Afdeling Generalistische Basis GGZ

Een afspraak maken is alleen mogelijk na een schriftelijke verwijzing door uw huisarts, specialist of bedrijfsarts. Wanneer de verwijsbrief bij ons binnen is kunnen wij een afspraak met u maken. Iedere aanmelding wordt in ons team tijdens het donderdagoverleg besproken. 

Telefonische spreekuren: 
Er zijn telefonische spreekuren op dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.45 uur tot 9.30 uur.
Tijdens de spreekuren krijgt u één van de psychologen aan de lijn.
Tijdens behandelsessies nemen wij de telefoon liever niet op. Zo worden we niet afgeleid en heeft de cliënt onze aandacht. Als u het antwoordapparaat krijgt: spreek gerust uw naam en telefoonnummer in. Wij bellen u binnen twee werkdagen terug.

Afdeling Gezondheidspsychologie
Tijdens bovengenoemde telefonische spreekuren kunt u ons bereiken op 0511 453898.

 

Waar vindt u ons?

Eyso de Wendtstraat 5 9291 ES Kollum

Nije Jirden 12B 9231 KT Surhuisterveen